Kuidas kolm Pärnumaa noort otsustasid kriidi haarata

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Alliku valis Tammsaare kooli, sest teda huvitas väga keelekümblus. “Vene lapsed tunduvad ela­vamad ka,” ­naljatas vastne inglise keele õpetaja.
Karel Alliku valis Tammsaare kooli, sest teda huvitas väga keelekümblus. “Vene lapsed tunduvad ela­vamad ka,” ­naljatas vastne inglise keele õpetaja. Foto: Lilli Tölp

Sellel sügisel lõpetab programmi “Noored kooli” 12. lennu kolm pärnumaalast: Maarika Tärk, Karel Alliku ja Liis Massa. Keegi kolmest ei oleks kümnendas klassis eales osanud arvata, et neist võiks õpetaja saada.

Allikul oli küll pikalt soovinud ­pedagoogiks saada, aga ta eeldas, et selleks tuleb aastaid ülikoolis käia. “Noored kooli” programmi puhul tõi Alliku, kes enne töötas hotelli vastuvõtus, esile praktilisuse.

Massa märkas eelmise aasta hilissügisel programmi kandideerimise üleskutset ja jäi nädalaks mõtlema, kas temast võiks tõesti saada õpetaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles