Plaažil selguvad Eesti rannamaadluse meistrid

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannamaadlus on tavalisest maadlusest intensiivsem ja võitja selgub kiiremini.
Rannamaadlus on tavalisest maadlusest intensiivsem ja võitja selgub kiiremini. Foto: Ants Liigus

Homme kogunevad Eesti vaprad maadlejad Pärnu randa, et võtta osa rannamaadluse meistrivõistlustest. Oodata on 50–60 sportlast.

“Viimati toimus üritus Pärnus 2008. aastal ja üle kümne aasta on tore rannamaadlus suvepealinna tagasi tuua,” ütles võistluse peakorraldaja Tõnu Tilk. Tema kinnitusel on rannamaadlus tavalisest intensiivsem ja võitja selgub kiiremini. “Rannamelu kõrval näha sellist poolsumolikku turniiri on omaette elamus.”

Mehed ja meesjuuniorid (sünniaasta 2000 ja vanemad koos) võistlevad neljas kategoorias, meeskadetid (sündinud 2001–2004) viies kaalukategoorias ning naisjuuniorid ja naiskadetid (sünniaasta 2004 ja vanemad koos) kahes kaalukategoorias. Esindatud on kohalikud maadlejadki. Vetenaridest soovitab Tilk pöialt hoida Argo Mitile, noorematest aga Robin Paulbergile, Tiia-Triin Tomsonile ja Raimond Uibole.

Võistlus hakkab kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles