Katkine jahutussüsteem toob riigifirmale kahjunõude (6)

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaametnikud pidid tegema tööd kodus, sest nende Rohelise tänava kontoris võis temperatuur küündida üle 30 kraadi.
Keskkonnaametnikud pidid tegema tööd kodus, sest nende Rohelise tänava kontoris võis temperatuur küündida üle 30 kraadi. Foto: Urmas Luik

Keskkonnaameti ja keskkonnainspektsiooni Pärnu kontori töötajad pidid mitme kuu jooksul taluma ebanormaalseid töötingimusi. Kahe ja poole kuu järel on probleemid lahendatud, maja haldavat riigifirmat võib aga oodata kahjunõue.

Mais teavitas keskkonnaameti esindaja AS Riigi Kinnisvara asjaolust, et Rohelisel tänaval nende hallatavas kontorihoones on üürnikul tekkinud mure liiga soojade ruumide pärast. “Teise korruse tööruumides tõusis temperatuur kuumade ilmadega 25–26 kraadini,” nentis keskkonnaameti sisekommunikatsiooni peaspetsialist Maiki Lipand.

Riigi Kinnisvara asus asja uurima ja selgus, et üle kümne aasta vanune jahutusseade ei töötanud enam nii, nagu pidanuks. Kuigi asuti otsima mooduseid, kuidas seadet parandada, ei suudetud kiiret lahendust paraku leida.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles