Lapsevanemaid õpetatakse märkama ja aitama

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte infopunkt.
Pärnu noorte infopunkt. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Pärnu õppenõustamiskeskus korraldab täiskasvanud õppija nädala raames 13. oktoobril kell 17.15 infotunni „Oska märgata ja aidata”, et jagada lastevanematele teavet, kuidas nemad saavad oma last kooliteel toetada.

Noorte infopunkti karjäärispetsialistid annavad kell 17.15 algavas infotunnis lühiülevaate Pärnu õppenõustamiskeskuses pakutavatest teenustest ja tutvustavad internetiportaale, mis noorte karjääriplaneerimist toetavad, tutvustas karjääriinfo spetsialist Kätlin Aadamsoo.

Koolipsühholoog Kaire Külaots räägib kõige sagedamini esinevatest kooliprobleemidest ja annab nõu, mil viisil saaksid vanemad last tekkinud olukorras toetada.

Infotund toimub Pärnu õppenõustamiskeskuse saalis Metsa 1 teisel korrusel ja on osalejatele tasuta. Soovitav oleks huvilistel end eelnevalt registreerida telefonil 443 1515 või e-posti aadressil noorteinfo@parnu.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles