Repliik: Pilv linnapolitsei kohal

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kann.
Tõnu Kann. Foto: Urmas Luik

Lugupidamist äratab visadus, millega endine keskerakondlane, koalitsioonist opositsiooni kihutatud linnasaadik Eino-Jüri Laarmann püüab Keskerakonna loodud linnapolitseile pööripäevakingitusi teha.


Kaks ja pool aastat tagasi üritas ta veel õieti ellu kutsumata munitsipaalpolitseinikele suvise pööripäeva ajal jaanipäevakingituseks ust näidata. Ei õnnestunud. Sai hoopis ise erakonnast kinga.



Tänavu proovib järjekindel mees munitsipaalpolitsei laiali saata talvise pööripäeva paiku, jõulukingiks. Volikogust ikka kinga ei anta ...



“Tahan, et mu eelnõu volikogus hääletusele pannakse, sest omal ajal oli Reformierakond munitsipaalpolitsei vastu,” rääkis Laarmann. “Huvitav näha, kuidas nad meelt on muutnud.”



Näe, kuhu koer maetud: Laarmann tahab näha, kas tollal vastu seisnud reformimehed on järjekindlad. Nemad ei taha näidata ja eelnõu hääletusele ei lase. Või seekord siiski?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles