Mahukas galerii: kohalik rannajalgpallitiim heitles plaažil turniiritabeli tippudega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel toimus Pärnu keskrannas rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste neljas etapp. 

Nii nagu eelmistel aastatel kaitseb Eesti rannajalgpalli kõrgeimal tasemel Pärnu au FC Üksjalgvärav Vitamin Well. Enne käesolevat nädalavahetust oli liigatabelisse kümme punkti kogunud kodumeeskond seitsme tiimi hulgas viies. Tabelit juhtis 29 punktiga SK Augur Enemat.

Pärnu tiim kaotas eile tabeliliidrile SK Augur Enematile 2:8. Teist kohta hoidev BSC Thunder Häcker võitis Üksjalgväravat koguni 15:2.

„Eilne oli häving!“ tunnistas Pärnu tiimi kapten Marko Kiigajaan pärast pühapäevaste mängude lõppu. Ta märkis, et selle etapi mängudes turniiritabeli esiotsa meeskondade vastu oli neil mitu pallurit puudu.

Tänase esimese mängu kaotasid suvepealinlased Nõmme BSC OlyBetile 2:0 eduseisust. Mäng lõppes nõmmekate 4:2 võiduga. „Aga oli võitluslik lõpp,“ sõnas Kiigajaan. Ta tõdes, et paraku suutsid vastased mängu lõpu enda kasuks kallutada.

Viimase mängu võiduga tabelis kolmandat kohta hoidva Saue jalgpalliklubi vastu tegi meeskond kapteni arvates üllatuse. Seejuures oli tegemist tõelise vaatemänguga.

Saue läks mängu 2:1 juhtima, viimasel kolmandikul korraldasid pärnakad aga väravatesaju. Lõpuks näitas tabloo Üksjalgvärava 6:2 võitu. „Mängisime sel nädalavahetusel esineliku meeskondadega, ühe vastase ärahammustamine andis kokkuvõttes  positiivse meeleolu,“ sõnas Kiigajaan.

Positsiooni kindlustanud Üksjalgvärav on pärast äsja lõppenud etappigi turniiritabelis viies.

Tabeli kahele paremale tiimile, kellele eile kaotati, pole Pärnu sats veel vastu saanud. Kõiki teisi on nad suutnud vähemalt korra võita.

Meistrivõistlustel on jäänud veel kaks etappi: 11.–12. augustil ja 25. augustil. Mõlemad toimuvad suvepealinnas.

Fotograafi kaamera ette jäid kohaliku rannavutitiimi heitlused eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles