PJK naiskonna liidri karjäär jätkub Itaalias

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Bannikova.
Kristina Bannikova. Foto: Madis Sinivee /

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) ründaja Kristina Bannikova siirdub pärast meistrite liiga valikmänge Itaalia esiliigaklubisse ASD Napoli CF.

Uus liigahooaeg saab Itaalias alguse oktoobris, ent karikamängudega alustatakse juba septembris. Sama klubiga liitus sel nädalal kaks Tallinna Flora mängijatki: Eneli Kutter ja Lisette Tammik. Bannikova, kes on Pärnu selle hooaja suurim väravakütt 21 tabamusega, liitub Itaalia klubiga pärast meistrite liiga valikturniiri, mis toimub 7.–13. augustini.

PJK naiskond alistas eile 13. vooru liigamängus 8:0 Tallinna Kalevi. Neli tabamust sai kirja Anastasija-Grazyna Shcherbachenia. Ulrika Tülp ja Laada Tereštšenkova lisasid ühe ning kaks väravat sündisid kalevlaste omaväravatest. Liigatabelis jätkavad pärnulannad teisel kohal, olles täiseduga jätkavast Florast kuue punkti kaugusel.

Pärnu naiskonnaga on liitunud ukrainlannad Alina Svergun (28) ja Aljona Lõmar (20). Kaitsja Svergun on tulnud kaks korda Ukraina meistriks ja on mänginud Venemaa kõrgliigas. Poolkaitsja Lõmar on esindanud Ukraina U19 koondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles