Taimo Toomast esineb „Laulupealinnas“ seekord tantsutrupiga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel pühapäeval esines Taimo Toomast "Laulupealinna" saates koos Pärnu laluluõpetaja Anne Uusnaga.
Eelmisel pühapäeval esines Taimo Toomast "Laulupealinna" saates koos Pärnu laluluõpetaja Anne Uusnaga. Foto: TV3

Sel pühapäeval näeb muusikasaates „Laulupealinn“ kuut särtsakat, rokkivat ja hingelist etteastet, mis on valitud esinejate lemmiklugude seast. Pärnut esindav Taimo Toomast astub seekordses saates üles tantsutrupiga Lancy.

„Taimo Toomast toob seekord saatesse kuumad lõunamaised rütmid koos Pärnu kuulsaima tantsutrupiga Lancy. Gipsy Kingsi loos „Baila Me“ tuleb tantsutüdrukutel lasta ka häälel kõlada ja ooperilauljast Taimo demonstreerib oma tantsuoskust,“ ütles TV3 pressiesindaja Annely Adermann.

Uudiseid on ekspertide trios. Muusikalisi etteasteid kommenteerivad Silvi Vrait, Ženja Fokin ja pungilegend Villu Tamme.

Kärdlat esindav Ott Lepland on asunud pungi teele ja Laagri elanik Koit Toome astub lavale koos 70. ja 80. aastate varieteetähe Ülle Tomingaga.

Tartut esindav Toomas Lunge rokib laval koos laulva perekonnaga Raamat. Mees leidis pere koorist Akadeemiline Emajõgi, kus laulab perepea Mati koos kolme pojaga ja koori juhatab pereema Karin.

Kohilast pärit Birgit Õigemeele kõrval seisab seekord 10aastane Märten Männiste.

Laagrit esindava Koit Toome missioon oli leida partneriks daam vanuses 41-65. Koidu õnneks viis saatus ta kokku kunagise baarvarietee Tallinn tähe ja praeguse tantsupedagoogi Ülle Tomingaga.

Kohtla-Järve esindaja Tanja Mihhailova pidi partneriks leidma tuntud inimese, kes ei ole laulja. Imeline „Sinu hääl“ kõlab Tanja ja endise riigikogulase Tiit Kuusmiku kauni duetina, neid toetab laval Kohtla-Järvelt pärit saksofonist Virgo Veldi.

Ott Lepland korraldas laulupartneri leidmiseks Kärdlas neidude hulgas ettelaulmise ning valituks osutus sarmikas Triin Salin. Mõlemad lubavad Kärdlat väärikalt esindada Vennaskonna tuntuima looga „Insener Garini hüperboloid“.

Eelmisel pühapäeval langes konkurentsist välja Otepää, paraku peab seegi kord üks paik saatest lahkuma. Televaatajad otsustavad, kes järgmisel nädalal enam laulupealinna tiitlile ei võistle. Saate lõpus avalikustatakse kolm kõige vähem hääli saanud paika, kelle hulgast eksperdid saavad päästa ühe, ülejäänud kaks esitavad oma laulud uuesti, seejärel selgub uue telefonihääletuse tulemusena saatest lahkuja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles