Pärnus Beach Clubis võistlevad noortebändid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane.
Sibyl Vane. Foto: Kristhel Vaht

Täna õhtul astuvad Pärnus klubis Beach Club võistlustulle järgmised kaheksa „Noortebänd 2011“ eelvooru pääsenud ansamblit. Möödunud nädalal Tallinna eelvoorus kindlustasid omale koha poolfinaalis The Blinking Lights ning Taavi Peterson & Üdi.

Klubis Beach Club võistlevad poolfinaali koha nimel ansamblid Paia, Turki Piipl, Life inside A Burning House, Sibyl Vane, Facelift Deer, Non-Stop Sunday, RaudRaev ning Here We Lie Awake.

Noortebändi konkurss toimub tänavu juba 11. korda. Septembri jooksul konkursile laekunud demode hulgast valis muusikutest ja muusikakriitikutest koosnev žürii välja 32 ansamblit. Neli eelvooru kontserti toimuvad oktoobri jooksul Tallinnas, Pärnus, Iisakul ja Tartus. Igast eelvoorust valib žürii välja kaks poolfinalisti. Lisaks saab alates novembrist ka publik kaks lemmikut poolfinaali hääletada. Novembris toimub Tallinnas kaks poolfinaali ning „Noortebänd 2011“ suur finaalkontsert peetakse Tallinnas Von Krahlis 25. novembril.

Lisaks peaauhinnaks olevale muusikavideole on sellel aastal eriauhindadeks animeeritud muusikavideo, salvestusaeg Eesti Raadio stuudios ja ansambli fotosessioon. Samuti esinemiskutsed festivalidele ja muusikasündmustele, nagu „Tallinn Music Week“, „Õllesummer“, „Uue Maailma Tänavafestival“, „Tallinn Treff“ ning „BändCämp Festiväääl“. Auhindade nimekiri täieneb jooksvalt.

Eelmiste aastate võitjad on X-Panda (2010), Junk Riot (2009), Groundhog Day (2008), Bedwetters (2007), Mushy (2006), Depoo (2005), Ursula (2004), Tormented (2003), Recycle Bin (2002) ja Mild (2001).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles