Eesti 4H pidas juubelit

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkonna juhendajad.
Noorteühingu Eesti 4H Pärnumaa piirkonna juhendajad. Foto: Erakogu

Noorteühing Eesti 4H pidas laupäeval Türil oma 20 aasta juubelit, kus jagati tunnustust Pärnumaal klubide juhendajatelegi.

Eesti 4H Pärnumaa piirkonnajuhi Inga Raudsepa jutu järgi korraldati Eesti 4H juubeli tähistamiseks suurejooneline üritus, kus kõikidele osalejatele kingiti Maris Mooritsa koostatud raamat “20 sügist ...”, milles oli aastate kaupa mälestusi nii pildis kui sõnas.

Tänati 4H toetajaid ja vabatahtlikke juhendajaid. Pärnumaalt said hõbemärgi 4H klubijuhendajad Sirje Kaska, Merike Maidle, Kalli Rõõmusaare, Ereene Perner, Pille Lehtemaa, Ülo Raudsepp ja Inga Raudsepp. Kuldmärgi sai Helle Vent. 15 ja enam aastat 4H klubisid juhendanud Ülle Varik, Eha Kuusk ja Riina Kappak said kuldse teenetemärgi pärjaga.

Pärnumaa tänu- ja sünnipäevaüritus toimub Endla teatris 5. novembril. Raudsepa tutvustuse kohaselt vaadatakse etendust “Imetegija”, tänatakse parimaid ja süüakse sünnipäevatorti. “Kiidetakse parimaid NIP-itajaid – noori, kes teostavad end läbi isikliku projekti,” lisas ta.

Pärnumaa parim klubi on Kaelase Kaarnad Kaelase koolist, parim juhendaja Krista Tammik ja parim noor Kairi Janson klubist Kärmed Tootsikad.

Pärnumaal on ühtekokku 373 Eesti 4H liiget.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles