Liblika lasteaia peredel oli orienteerumispäev

, õppealajuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Orienteerumispäev Liblika tänava lasteaias. Kontrollkaardi augustamine.
Orienteerumispäev Liblika tänava lasteaias. Kontrollkaardi augustamine. Foto: Erakogu

Pärnu Liblika tänava lasteaia mudilased lõpetasid nädala koos vanematega lasteaia õuealal orienteerumismängu mängides.

Peredel tuli läbida kaksteist punkti, kus oli vaja lahendada nii mõtlemist kui füüsilist osavust nõudvad ülesanded. Ühes kontrollpunktis, kuuskede all, ootas lapsi jänes porganditega, kuid enne tervisliku ampsu saamist tuli ära arvata mõistatus.

Huvitavaks tegevuseks lastele kujunes orienteerumiskaardile ise augustajaga auk teha, et minna järgmisse kontrollpunkti. Orienteerumise lõpetas võimalus endale paela otsast baranka lõigata. Põnevaks tegi lõikamise see, et seda sai teha ainult kinniste silmadega.

Ürituse eestvedaja oli lasteaia tervisemeeskond. Orienteerumispäeva organiseerimisel oli suureks abiks lasteaia hoolekogu liige ja sellel spordialal kogu riigis tuntud orienteeruja Ilme Palu. Päeva õnnestumisele aitasid kaasa nii lasteaia personal, lapsevanemad kui hoolekogu liikmed.

Orienteerumine meeldis rada läbinud lastele ja vanematele. Leiti, et see oli üks põnev, sportlik ja tervislik nädalalõpuüritus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles