Muusikalaat kutsub kohalikke muusikuid kauplema

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustiunetuse raames toimunud mullune muusikalaat.
Augustiunetuse raames toimunud mullune muusikalaat. Foto: Erakogu

Laupäeval, 11. augustil toimub Pärnus Augustiunetuse raames teist korda kohalike muusikute loomingut ja fännitooteid vahendav plaaditurg, kus muu kraami hulgas saab müüa vanu vinüülplaate ja kassette.

„Eelmisel aastal tulid nii kohalikud muusikud kui Augustiunetuse külastajad väga hästi algatusega kaasa. Sellel aastal meilt juba konkreetselt küsiti, kas üritus toimub. Seega, taganemisteed polnud,“ kinnitas korraldaja Rita Mäesepp.

Muusikute kõrval on laadale ostma-müüma-vahetama oodatud vanade kassettide, vinüülplaatide ja CDde ja bändisärkide omanikud. Nende puhul tuleb arvestada, et kohtade arv on piiratud ja kohalik muusika mahutatakse eelisjärjekorras. 

 „Augustiunetus toob siia palju inimesi ja annab selleks suurepärase võimaluse, mida pole mõtet maha magada,“ innustas Mäesepp muusikuid kaupa müüki tooma. Selleks tulebki ühendust võtta Mäesepaga. 

Augustiunetuse raames toimunud mullune muusikalaat.
Augustiunetuse raames toimunud mullune muusikalaat. Foto: Erakogu

Laada raames toimub suvine Pärnu muusikaviktoriin, kus nii meeskondlikult kui individuaalselt saab end proovile panna Pärnu muusikute loomingu tundmises. Viktoriin nagu laatki on huvilistele tasuta. Parimatele muusikatundjatele on seegi kord välja pandud auhinnad.

Pärnu muusika laat ja viktoriin toimuvad tänavu Hommiku 9, kus suvel on end sisse seadnud tänavatoidurestoran Mona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles