Galerii: USA teemanädal sai hokikepist avapaugu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogus tehti avalöök kuu lõpuni kestvatele Ameerika Ühendriikidele pühendatud teemanädalatele.
Pärnu keskraamatukogus tehti avalöök kuu lõpuni kestvatele Ameerika Ühendriikidele pühendatud teemanädalatele. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna pärastlõunal said Pärnu keskraamatukogus avalöögi kuu lõpuni suvepealinnas kestvad Ameerika Ühendriikidele pühendatud teemanädalad.

Sümboolse avalöögi tegid Pärnumaalt Põhja-Ameerika hokiliigasse eksporditava Frontieri hokikepiga Ameerika Ühendriikide Suursaadik Michael C. Polt, Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro ja inglise keele õpetaja Imbi-Ly Tasane.

Raeküla Vanakooli keskuse, Pärnu linnavalitsuse, Ameerika Ühendriikide suursaatkonna ja paljude teiste kaasalöömisel toimub Pärnus kahe nädala jooksul Ameerika kultuurile, traditsioonidele ja elu-olu tutvustamisele keskenduvaid sündmusi.

Pärnu Päikeseraadios toimub nende päevade jooksul Ameerika-teemaline viktoriin, mille peaauhinnaks on välja pandud iPod.

Varem Pärnus toimunud teemanädalad on olnud pühendatud Portugalile, Rootsile, Norrale, Leedule, Saksamaale, Põhja-Atlandile ning Soomele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles