Tehke heategu ja võitke Weekend Festivali pilet!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival.
Weekend Festival. Foto: Gertrud Alatare

Vahet pole, kas tegu on suur või väike, igapäevane või enneolematu. Tähtis on, et näitate üles head tahet ja nutikust. Me ei kutsu kedagi üles heategudega eputama. Mõte on pigem näidata, et meil kõigil on lihtne muuta maailm pisut paremaks paigas. Ka noorust, suvist aega ja suvepidusid nautides. Ja seda, et noorus ei ole sugugi hukas.

Video heateost tuleks riputada kommentaarina Pärnu Postimehe Facebooki lehele vastava üleskutse alla. Nii saame selle kõigile eeskujuks tuua. Video võib olla töödeldud (lõigatud, monteeritud), kuid maksimaalselt 60 sekundit pikk.

Kõigi videote hulgast valib Pärnu Postimehe ja Weekend Festivali žürii 13. augustil välja 21 nutikaimat, südamlikemat, vahvaimat, kõnetavaimat heategu ja annab iga festivalipäeva kohta välja seitse priipääset. Tublimad saavad valida endale sobiva päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles