Heli Müristaja: Miks peaks lapsi ja koole võrdlema?

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Müristaja tunneb, et pole paremat kohta elamiseks ja oma laste kasvatamiseks kui Pärnu ja selle lähipiirkond.
Heli Müristaja tunneb, et pole paremat kohta elamiseks ja oma laste kasvatamiseks kui Pärnu ja selle lähipiirkond. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Waldorfkool alustas eelmist õppeaastat uue juhatajaga. Heli Müristaja on toonud oma rikkalike teadmistega rakendusteaduses ja äris Pärnu koolijuhtide sekka värsket verd.

Müristaja ütleb, et Waldorfi kooli juhataja ametikohale asudes oli tal selge, millega tegu – lapsevanemana tegutses ta juba mitu aastat kooli seltsi juhatuses.

“Mäletan, et kui olin laps, siis küsiti minult ikka, et Heli, kelleks sa saada tahad? Lasteaias ma vastasin, et tahan saada juuksuriks, aga see läks üle. Koolis ei suutnud ma enam välja mõelda, et kelleks. Selleks et täiskasvanuid rahustada, vastasin, et ma ei taha mitte kunagi õpetajaks saada. Nüüd olen ma naernud, et ära kunagi ütle iial. Ülikoolis töötades olin ju sisuliselt 17 aastat õpetaja, õpetasin täiskasvanuid,” räägib Müristaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles