Pärnu ja Flora vutinaised andsid põneva etenduse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Mailiis Ollino

Täna õhtul Pärnu Rannastaadionil Balti liiga turniiril vastamisi olnud Pärnu jalgpalliklubi ja FC Flora naiskonna matš kujunes oodatult pingeliseks, kuid nagu selle aasta omavahelistes mängudes tavaks saanud, kirjutas võidupunktid enda kontole pealinna tiim.

Ehkki pinevaid momente tekkis mõlema värava all, ei suutnud kumbki naiskond avapoolajal skoori teha.

Väravaarve avati teise poolaja avaminutil, kui Flora ründaja Maarja Saulep pärnakate kaitseliini ja väravavahi sõlme keeras ja palli võrku veeretas.

75. minutil suurendas Flora edu Mari Liis Lillemäe, kelle kaugelt teele saadetud löök polnud tugev, küll aga täpne ja puurilukule Mari-Ann Ploompuule veidi ootamatu.

Viimasel mänguminutil suutis Pärnu naiskonna kapten Berle Brant Kristina kõrge tsenderduse võrku kõksata ja pinge taas lakke lüüa, ent enamaks koduvõistkonnal jaksu polnud ja nii kirjutati tabelisse FC Flora 2:1 võit.

Pärnakatel on viie mänguga kogutud seitse punkti, mis annab neljanda positsiooni. FC Floral on neljast mängust teenitud üheksa punktiga kolmas.

Pärnu naiskonna järgmine Balti liiga mäng tuleb 7. septembril FC Minskiga, kes seni on tunnistanud vaid võite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles