Pärnu Sadamaga ühines USA üliõpilasliigas mänginud armeenlane

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimase lülina ühines Pärnu Sadama tänavuse tiimiga armeenlane Arkadiy Mkrtychyan.
Viimase lülina ühines Pärnu Sadama tänavuse tiimiga armeenlane Arkadiy Mkrtychyan. Foto: Facebook

Pärnu korvpalli esindusmeeskond andis täna oma Facebooki lehe vahendusel teada, et meeskond on uueks hooajaks komplekteeritud. Viimase lülina ühines tiimiga armeenlane Arkadiy Mkrtychyan.

Pärnu Sadama peatreeneri Heiko Rannula sõnutsi on 22aastane armeenlane mitmekülgne ja osav selg ees korvi all mängija. Peale selle on mehel korralik meeskonnale vajalik positsioonivise.

201 sentimeetri pikkune Mkrtychyan sündis Armeenias Ashgbati linnas, lõpetas pärast neli aastat kestnud õpinguid USAs Portlandis keskkooli. Seejärel mängis ta USA korvpalli üliõpilasliigas Idaho ülikooli eest. Seal viskas ta eelmisel hooajal keskmiselt 7,74 punkti ja oli 26 mängus väljakul keskmiselt 20 minutit. Tema ülikoolikarjäär kestis neli aastat.

„Oma parimateks külgedeks pean platsinägemist ja sellega seoses söödujagamist,“ avaldas Mkrtychyan. Ta lubas treenida selle nimel, et saada üheks liidritest, kes muudab tiimikaaslasi tugevamaks.

Rannula ootab uuelt mehelt eelkõige sitkust ja füüsilist mängu kaitses. „Ülikoolis oli ta kindel korvialune mängija, koondises pigem korvist eemal," sõnas ta. "Seega on mul tema võimetest küllalt hea ülevaade.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles