Meelis Kalme: Nägin sotsiaalmeedias sapist kommentaari

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilus pilt kenast plakatist, mis sai paraku palju negatiivset vastukaja.
Ilus pilt kenast plakatist, mis sai paraku palju negatiivset vastukaja. Foto: Kuvatõmmis

Nägin sotsiaalmeedias ühte pilti. Neid on seal palju, aeg-ajalt juhtun mõnda ikka vaatama. Seekord juhtus olema ilus pilt, millel kujutatud plakat. See nägi välja kena ja sisugi oli mõistlik: linn kutsus elanikke üles arengukavaga tutvuma. Siinkohal tõstan käe ja avaldan arvamust: kodulinna plaanidega võiksid kõik kodanikud vähem või rohkem kursis olla.

Mõnikord luban endal lugeda kommentaaregi. Tegin seda selle pildi puhul, sest väga oluline on olla kursis kaaslinlaste arvamusega. Seda tehes sain üllatuse osaliseks, sest kiiduväärt üleskutsele reageeriti üsna halvasti. “Lubage naerda” ja “kohati tundub et soovitakse heakskiitu raha raiskamisele” on vaid mõned katked.

Miks nii sapiselt, kodanikud? Kas te ei tahagi linnajuhtide plaane teada? Ometi olete ise linna etteotsa valinud endale meeldivad inimesed, et nad seal asjalikke plaane looksid ja ellugi viiksid. Kui linn pakub võimaluse nendega tutvuda, aga see ei meeldi, mis siis rahuldav variant oleks?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles