Galerii: Viljandi Tulevik jättis Vapruse võidupunktideta

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Vihmoja lõi Tuleviku võrku järjekordse iluvärava.
Tõnis Vihmoja lõi Tuleviku võrku järjekordse iluvärava. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse vutimeeskond oli Viljandis meistriliiga 21. vooru mängus kohaliku Tulevikuga pikka aega kinni võidus, kuid pidi lõpuks olema õnnelik viigipunkti üle.

Vaprus läks turniiritabeli kahe viimase koha meeskonna duellis juba varakult Tõnis Vihmoja ilusast kauglöögist juhtima ja sai avapoolajal keskenduda kaitsetööle ja ohtlikele kontrarünnakutele, kuid eduseisu kasvatada ei õnnestunud.

Teisel poolajal surus Viljandi meeskond pärnakaid tugevalt ja korra kõlises Vapruse väravapostki, ent pärnakad olid kolmes punktis kõvasti kinni.

Ometi sai mängu lõpus rõõmustada kodutiim, kui karistuslöögi ajal põrkas pall karistusalas ette Rainer Peisile, kes selle võrku virutas.

Viimasel kümmekonnal minutil mängiti lahtist jalgpalli ja ärevaid momente jagus mõlema värava alla, kuid väravaid enam ei löödud ja lõpuvile kõlades oli tablool 1:1.

Vapruse peatreeneri Indrek Zelinski arvates võib võidupunktidest ilmajäämise kirjutada passiivsuse arvele ja oma osa on rabedalt palliga mängimiselgi. Ohtlikke momentegi tuleks treeneri sõnutsi paremini kasutada.

Täna käisid Pärnu meeskonna eest platsil hiljuti klubiga liitunud grusiin Gegi Kekua ja inglane Dave Moli.

Zelinski sõnutsi ei ole uued mehed veel sellises vormis, et mängida 90 minutit. Treener märkis, et värsked täiendused on tekitanud meeskonna treeningutel kõva konkurentsi. „See on positiivne,” arvas ta mängu järel antud intervjuus.

Vaprusel on 20 mängu järel tabelis üheksa punkti, Tulevik on 14 punktiga üheksas. Niisama palju punkte on koha võrra kõrgemal asuval FC Kuressaarel.

Vaprus mängib järgmiseks 12. augustil koduväljakul Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles