Pärnumaalased aitasid Eesti koondisel Balti matši võita

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ann Marii Kivikas.
Ann Marii Kivikas. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Pärnumaa noored kergejõustiklased aitasid Eesti koondisel Võru staadionil U18 vanuseklassi Balti riikide meistrivõistlustel võidukarika koju jätta. 

Kolme ala esikohapunktid noppis Eesti koondisele  Ann Marii Kivikas. Neidude 100 meetri jooksus oli Kivikas kiireim ajaga 12,20. 200 meetri jooksus teenis Kivikas esikoha 24,70ga.

4x100 meetri jooksus tõi Kivikas oma võistkonna, kus jooksid veel Liisa-Marja Truupõld, Triine-Marie Land ja Carina-Renne Valdek, finišisse esimesena, saades aja 44,47. Läti naiskond sai kirja 48,00 ja Leedu 49,48.

Neidude vasaraheites saavutas teise koha ja aitas Eesti koondise kaksikvõidule Gertu Küttmann, kes pikimal katsel lennutas heitevahendi 48 meetri ja 89 sentimeetri kaugusele.

Rasmus Roosleht.
Rasmus Roosleht. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Noormeeste odaviskes oli Rasmus Rooslehe parim sooritus 63.68, mis andis kolmanda koha. 

Neidude teivashüppes ületas Ramona Eliis A. Metsäranta 2.98, mis andis neljanda koha.

400 meetri tõkkejooksus sai Metsäranta 1.08,03ga viienda koha.

Ramona Eliis A. Metsäranta.
Ramona Eliis A. Metsäranta. Foto: Eesti Kergejõustikuliit

Avapäeva järel Leedu järel teist kohta hoidnud Eesti koondis lõpetas võistluse 271 punktiga. Teiseks jäänud Leedu kogus 251 punkti ja Läti oli 226 punktiga kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles