Väravavahi tabamus aitas pärnakatel võita

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pärnu jalgpalliklubi võitis enne järgmise nädala euromänge koduste meistrivõistluste põhiturniiri viimases voorus veenvalt Tartu Tammeka.

Pärnakad haarasid juba poolajavileks 3:0 edu ja lõid teisel poolajal veel kuus vastuseta väravat, mis tegi lõppskooriks 9:0.

Kaks tabamust said kirja Kristina Bannikov, Anastasija Štšerbatšenia ja Ulrika Tülp. Võrku sahistasid samuti Aljona Lõmar ja Ljubov Maksimova, aga ka Pärnu naiskonna väravavaht Mari-Ann Ploompuu, kes realiseeris 11 meetri karistuslöögi, mis tegi seisuks 5:0.

14 vooru järel tabel poolitatakse ja neli esimest ja neli tagumist mängivad omavahel kaks korda.

Pärnakatel on 14 mängu järel 36 punki, millega asutakse teisel kohal. FC FLoral on täisedu 42 punkti. Tabeli kolmas, Tallinna FC Levadia on kogunud 30 punkti.

Pärnu naiskond osaleb algaval nädalal Bosnias UEFA naiste meistrite liiga turniiril, kus vastaseks on Bosnia, Albaania ja Moldova meister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles