Pärnu rattaneiu jõudis Hollandis poodiumile

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandis Assenis Euroopa juunioride tuuril osalenud Pärnu Kalevi spordikooli rattur Laura Lizette Sander sai oma võistluskategoorias kolmanda koha.
Hollandis Assenis Euroopa juunioride tuuril osalenud Pärnu Kalevi spordikooli rattur Laura Lizette Sander sai oma võistluskategoorias kolmanda koha. Foto: Erakogu

Hollandis Assenis Euroopa juunioride ratattuuril osalenud Elisabeth Ebras ja pärnakas Laura Lizette Sander jõudsid poodiumile.

Kalevi jalgrattakooli esindav Ebras pedaalis end kuue päeva pikkusel 105 kilomeetri pikkusel tuuril esikohale, Belgia klubi värvides võistelnud Sander võitis kolmanda koha.

Laura Lizette isa Mareki sõnade järgi oli Asseni võistlus tütre senistest tuuridest pikim ja kõige kõvema konkurentsiga vōidusõit. „Esimesed neli mahtusid pärast kuut päeva üheksa sekundi sisse, mis näitab, et konkurents oli väga tihe,” märkis ta.

Tuuril osales eri vanuseklassides ligemale 900 sportlast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles