Galerii: nädalavahetusel valiti selle aasta suvemodell

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Laupäeval toimus Pärnu rannas ja ööklubis Sunset suure modellivõistluse „Balbiino: Buduaar Summer Model 2018” finaalipäev, kus lõppvõistlusele pääsenud kümme finalisti esinesid ja võistlesid omavahel viies voorus.

Päev algas mööda promenaadi randa saabumisega ja tüdrukud jagasid rannarahvale peasponsori Balbiino kaasa antud uusi Classic-sarja jäätiseid.

Peale enda tutvustamist algas tantsuvoor, mille auhinnaks oli 250 euro väärtuses spaapuhkus. Tantsuvooru võitis kindlalt Marianne-Maria Matsalu, kes sai samuti pärjatud päeva parima promotüdruku tiitliga.

MG Beauty toodete telereklaami voorus esinesid edukalt Kadi-Liis Saarse ja Jevgenia Sorokina, kelle müügitekst ja esitlus olid kõige lihvitumad.

Reklaamifotodele poseerimisel andis žürii kõrgeimad punktid Sindy Tsukkerile, kes tõusis esile mõeldes aktiivselt kaasa, kuidas reklaamida Balbiino jäätiseid ja peaauhinna võitu SUP aerusurfilauda. 

Buduaari suvemodelli valimine kulmineerus ööklubis Sunset, kus astuti veel ühe võistlusvooruga publiku ette ja seejärel kuulutati välja kõikide võistlusvoorude parim. 

Õhtu viimane voor oli catwalk, kus finalistid esitlesid eestimaise moebrändi Donna Nordica kleite.

Ööklubis Sunset anti üle veel Glanz & Glamuuri ja meigibrändi Parisax eriauhind kõige glamuursemale modellile, kelleks oli taas Sindy Tsukker.

Kõikide voorude parimaks ja võistluse võitjaks kuulutati Marianne-Maria Matsalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles