Vutinaiskond alustas eurosarja võiduga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond alustas UEFA meistrite liiga turniiri kindla võiduga Moldova meistri üle.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond alustas UEFA meistrite liiga turniiri kindla võiduga Moldova meistri üle. Foto: Pärnu jalgpalliklubi Naiskond

Pärnu jalgpalliklubi naiskond sai Bosnias ja Hertsegoviinas Sarajevos alanud UEFA naiste meistrite liiga miniturniiri avamängus 2:0 võidu Moldova meistri SS Anenii Noi üle.

Pärnu tiimi viis teise poolja alguses juhtima Kristina Bannikova, poolja keskel vormistas lõpptulemuse Ulrika Tülp.

Pärnu naiskond tegi vastaste värava suunas 25 pealelööki, millest raamide vahele läks kümme. Moldovlannad ohustasid pärnakate väravat neljal rünnakul.

Miniturniiril osalevad veel Albaania meister KS Vllaznia, kellega mängitakse reedel, ja võõrustajariigi tšempion SFK 2000 Sarajevo, kellega minnakse vastamisi esmaspäeval. Järgmisesse ringi pääseb alagrupi võitja.

Pärnu naiskonna peatreeneri Anastassia Morkovkina sõnutsi on kõik vastased alistatavad, kui mängijad igas matšis endast maksimumi annavad.

Mullu pärnakad meistriks tüürinud treener Jüri Saar arvas, et hea algus on tehtud ja edasi tuleb keskenduda järgmistele mängudele. „Ilmselt on Albaania naiskond natuke tugevam kui Moldova oma, kuid esikoha peaks otsustama pärnakate ja kohalike mäng,” ütles Saar, märkides, et esimest korda teise tugevusgruppi pääsenuna on Pärnu naiskonnal loosiga tänavu vedanud. „Pääs 32 tugevama hulka on võimalik.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles