Maailmakuulus reisijuht soovitab end hellitada Pärnus

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu on tänu oma kaunile rannale pälvinud tähelepanu kõikjal maailmas.
Pärnu on tänu oma kaunile rannale pälvinud tähelepanu kõikjal maailmas. Foto: Mailiis Ollino

Kogu maailmas tuntud reisijuht Lonely Planet valis Pärnu kümne niisuguse vähetuntud rannalinna hulka, mida tasuks kindlasti külastada.

„Hellita end Eestis Pärnus,“ soovitab leht, tuues esile, et Pärnu on stiilne Eesti linn Pärnu jõe ja Riia lahe kohtumispaigas, mis on tuntud 19. sajandi spaakultuuri ja pika rannapromenaadi poolest.

Artikli autor nendib, et Baltimaade suved võivad olla lühikesed, kuid märgib, et siinsed suvepäevad on pikad.

Autor toob esile sedagi, et Pärnu linnapildis näeb nii noori kui vanu. Turistid tulevad siia tema teadmist mööda peamiselt Tallinnast, Soomest ja Venemaalt.

Reisisoovituse andja peab Pärnu sünonüümiks noorenemist, tuues esile, et siin saab puhata maalilises puitvillas või lebada kaelast saati mudavannis.

Peale Eesti suvepealinna soovitab Lonely Planet minna Iisraeli Tel Avivi, Hongkongi, Portugali Portosse, Senegali Dakari, Islandile Reykjavíki, Austraaliasse Hobartisse, Marokosse Essaouirasse, USAsse Chicagosse ja Uus-Meremaale Wellingtoni.

Lonely Planet on 1972. aastal asutatud maailmakuulus reisijuht, millel Facebookis pea 2 000 000 jälgijat. Ettevõttes on ligemale 400 töötajat, sealhulgas paarsada autorit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles