Teisipäevaringil on jäme ots piigade käes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel suvel esimest korda Eesti meistrivõistlustel osalev Laura Marii Taggu juhib Optimistil purjetajate kodust sarja.
Sel suvel esimest korda Eesti meistrivõistlustel osalev Laura Marii Taggu juhib Optimistil purjetajate kodust sarja. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnu jahtklubi Optimist-klassi noorpurjetajate Teisipäevaringi sarivõistlusel on kuue etapi järel 69 punktiga esikohal Laura Marii Taggu, liidrile järgnevad Dagne Aasmaa 66 ja Emma Mia Kaar 59 silmaga.

Esimese kuue hulka mahuvad veel Andreas Sepp, Daniel Johan Õunap ja Remi Kaar. Kokku on Teisipäevaringi etappidel võistelnud 25 sportlast, sari kestab augusti lõpuni.

„Sarivõistluse kõige tähtsam eesmärk on anda algajatele roolimeestele võistluskogemusi,” rääkis jahtklubi purjespordikooli treener Tõnis Vare. „Teisipäevaringidel on seni startinud kümme tüdrukut ja eriti vahva on see, et edetabelit juhivad kolm piigat. Meie kooli esinumbrid on seoses suuremate võistlustega saanud kodujõel osaleda vaid üksikutel etappidel, seetõttu asub Eesti meistrivõistluste liider Andreas alles neljandal positsioonil.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles