Tammiste saab jõulukingiks uue toidupoe

Karoliine Aus
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue toidupoe tulek legendaarse Tammiste väikepoe omanikku Ruth Kiiska ei heiduta.
Uue toidupoe tulek legendaarse Tammiste väikepoe omanikku Ruth Kiiska ei heiduta. Foto: Mailiis Ollino

Möödasõitjad on vast märganud, et Pärnu-Paide maantee äärde on kerkimas uus hoone - Coopi kauplus, mille üldpind saab olema üle tuhande ruutmeetri.

“Tammiste Konsum on praeguste plaanide kohaselt valmimas jõulukuul,” rääkis Coop Eesti keskühistu kommunikatsioonijuht Martin Miido. Poe müügiala jääb ligemale 750 ruutmeetri kanti. Väikese Tammiste poe omanik Ruth Kiisk klientide kadumise pärast ei muretse. “Meie oleme siin majade vahel ning nende elanike jaoks on uus pood kaugel, ega kolme asja pärast sinna ei viitsita minna,” rääkis Kiisk positiivsel toonil. Mitmedki kliendid on uurinud, ega ometi nad oma poekest uue tuleku tõttu ei sulge, kuid seda kartust ei ole. “Eks aeg näitab, mis saab. Kuid muret see ei tekita, sest praegugi teeb Tammiste rahvas oma suuremad ostud linnast,” seletas poepidaja.

Mullu sügisel kirjutas Pärnu Postimees, et sellel suvel taasavatakse Paikuse alevi kauplus, seda kinnitas Paikuse vana poe 2017. aasta kevadel ostnud Coop Eesti keskühistu juhtkond. Nüüd aga on lood teised. “Ehitustööde planeerimise käigus selgus, et sealne pinnas on mõnevõrra pehmem ning vajab seepärast eraldi vundamendi tugevdusi.” tõdes Miido. Paikuse Coop Konsumi ehitus läheb lahti lähinädalatel ning kui kõik plaanipäraselt kulgeb, valmib kauplus aasta lõpuks.

Samuti on aasta lõpus lootust uuele toidupoele ka Tori elanikel. Sealse kaupluse ehitusel toimunud arheoloogilised uuringud on lõppenud ning ehitus saab tavapärases rütmis jätkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles