Galerii: Weekend Festival poeb juba rannaliste vahele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järgmisel nädalal Pärnu keskrannas algav elektroonilise muusika festival Weekend hiilib juba vaikselt linnapilti: naisteranna kõrval asuv parkla on suletud, ranna rajoonis suunavad liiklust reguleerijad ja Sunseti ööklubi juurest vee äärde ei pääse.

Rannaliivale ja selle kõrvale jäävale pargialale on laotatud lavade ehitamise materjalid ja liikvel on traktorid-raskeveokid, mis aitavad festivaliala üles ehitada.

Esmaspäevast 20. augustini suletakse Mere puiestee Suvituse tänavast Hedoni spaahotellini. 14.–19. augustini kehtivad Karusselli ja Aisa tänaval parkimispiirangud.

Suuremad ümberkorraldused tabavad ranna rajoonis liiklejaid 16.–19. augustini. Siis on suletud Mere puiestee alates Esplanaadi ja Remmelga tänava ristmikust, Suvituse ja Eha tänav, Supeluse tänav alates Tammsaare puiestee ristmikust, Ranna puiestee alates Kuuse tänavast, Lehe ja Kuuse tänav Ranna ja Tammsaare puiestee vahel. Sel ajal pääseb piirkonda üksnes eriloaga.

Liiklusskeem, mis kehtib Pärnu ranna piirkonnas 16. augustil  kella 9st kuni 19. augustil kella 3ni.
Liiklusskeem, mis kehtib Pärnu ranna piirkonnas 16. augustil  kella 9st kuni 19. augustil kella 3ni. Foto: Pärnu linnavalitsus

Tammsaare puiesteel suunatakse liiklus ühele teepoolele üksnes Aia ja Supeluse tänava vahelisel lõigul. Ühesuunaliseks tehakse Roosi tänav Kerese ja Supeluse tänava vahel, Pärna tänav Nikolai ja Roosi tänava vahel ja Nikolai tänav Supeluse ja Pärna tänava vahel.

Festivaliala ümbruses asub peatumise ja parkimise keeluala, mis piirneb Kuuse tänava, Tammsaare puiestee, Supeluse, Roosi ja Esplanaadi tänava ja Mere puiesteega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles