Liina Laasma ei saanud EMil oda lendama ja lõpetas võistluse nulliga

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskaja Liina Laasma ei saanud Berliini kergejõustiku EMi kvalifikatsioonis samme kuidagi klappima ja lõpetas võistluse nulliga.
Odaviskaja Liina Laasma ei saanud Berliini kergejõustiku EMi kvalifikatsioonis samme kuidagi klappima ja lõpetas võistluse nulliga. Foto: Liis Treimann

Täna Berliinis kergejõustiku Euroopa meistrivõistlustel kavas olnud naiste odaviske kvalifikatsioon läks Tõstamaalt pärit Liina Laasmal täielikult aia taha.

Laasma ei saanud ühelgi kolmest katsest viskevahendit korralikult lendama ja sportlane astus need üle, laskmata kohtunikel tulemust mõõtagi. Kõigil ebaõnnestunud katsetel lendas oda 50 meetri kanti.

“Kuidagi need sammud ei klappinud täna siin. Tegin üheksa sammu rütmi seitsme sammu rütmi ajal, sest proovikatsed näitasid, et seitsme sammu rütm siia ei sobinud mitte kuidagi ja see ilmselt lõi mul natuke asjad segamini. Kuna ei ole ju sel aastal stabiilselt kõiki asju teha saanud, juhtuski see kõige mustem stsenaarium. Alla 55 ei ole vahet, mis koht on,” ütles Laasma võistluse järel ERRile antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles