Vaprus jäi Kalevile alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond tuli Premiumi liiga 22. vooru mängus Tallinna Kalevi vastu välja kaheväravalisest kaotusseisust, kuid matši lõpu kallutas enda kasuks pealinna meeskond, kes võitis 4:2.

Vaprus jäi taha juba 16. minutil, kui Kevin Rääbis suunas värava eest võrku Karl Mööli paremalt äärelt teele pandud tsenderduse.

Teisel poolaja viiendal minutil saatis Andreas Raudsepp pärnakate kasti tsenderduse. Näis, et nahkkera oli väravavaht Richard Alandil juba kinnaste vahel, kuid Rääbiski ründas seda samal ajal ja tema puutest pall võrku veeres. Kohtunik ei näinud viga ja nii läks Kalev 2:0 juhtima.

Pärnakad kogusid ennast ja lõid 67. minutil ühe värava tagasi, kui Robyn Hallmere vasakult äärelt värava ette suunatud pallile ei saanud õnnestunult pihta Raudsepp ja selle oma võrku suunas.

Vastuväravast kulus vaid kolm minutit, kui Vaprus tõi arvuka publiku rõõmukisa saatel tabloole viiginumbrid. Viigivärav oli klassikaline Vihmoja "vikat": seekord leidis sel hooajal mitme ilutabamusega silma paistnud Tõnis Vihmoja paarikümnelt meetrilt teele saadetud karistuslöök üle meestemüüri üles värava ristnurga. Puurivaht Karl Andre Vallneril polnud šanssi sellist lööki tõrjuda.

Mängu lõpp kujunes pärnakatele minoorseks. 79. minutil kukkus kaitsja Joosep Sarapuu oma karistusalas selga vastaste Roman Sobtšenkole, teenides selle eest endale teise kollase kaardi, mis tähendas kokku punast, ja andis Kalevile võimaluse penaltipunktilt lööma minna. Aland aimas Hidetoshi Wakui löögi suuna küll ära ja oli lähedal selle tõrjumisele, kuid löök oli siiski nii täpne ja tugev, et see posti kõrvalt sisse lipsaks.

Mängule pani teisel üleminuti punkti kiirrünnakul Hannes Anier, kes paarikümnelt meetrilt palli võrku saatis ja Kalevile 4:2 võidu kindlustas.

Vaprus on 21 mängu järel üheksa punktiga endiselt kümnendal kohal, jäädes Viljandi Tulevikust ja FC Kuressaarest maha viie silmaga.

Vapruse järgmine mäng on pühapäeval, kui Rannastaadionil võõrustatakse FC Levadiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles