Galerii: Getter Jaani otsis Pärnus oma teami särtsakaid noori

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Getter Jaani Tele2 Like Roadshow”, käis Pärnus lauljatari meeskonda uusi liikmeid otsimas.
“Getter Jaani Tele2 Like Roadshow”, käis Pärnus lauljatari meeskonda uusi liikmeid otsimas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna pärastlõunal kogunes Pärnus Kaubamajaka parklasse hulganisti noori, kes soovisid  kandideerida laulja Getter Jaani meeskonda, mis hakkab valmistuma järgmisel aastal lavalaudadele jõudvaks suurejooneliseks souks.

Laulja andis oma fännidele lühikese kontserdi ja jagas soovijatele autogramme. Osalejad said end proovile panna ameteid tutvustavates workshop’ides.

Tänavu Eurovisioni lauluvõistlusel Eesti esindanud Jaani sõnutsi otsib ta mööda Eestit tuuritava Tele2 Like Roadshow raames oma meeskonda särtsakaid noori, kellega koos järgmisel aastal võimas sou teha.

“Andekad ja lahedad noored saavad tiimis kaasa lüüa taustalaulja, tantsija, meikari, stilisti, fotograafi voi lavamänedžerina. Selle projekti raames saavad nad aimu, mis sou-bisnise telgitagustes toimub, ja loodan, et nii mõnigi saab indu iseseisvalt suurele lavale pürgida,” selgitas laulja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles