Noori oodatakse spordihalli lustima

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordihallis näitab korvpallitrikke Roman Fedorenko.
Spordihallis näitab korvpallitrikke Roman Fedorenko. Foto: Ardi Truija

Laupäeval algusega kell 13 toimub Pärnu spordihallis Ameerika nädala raames lõbus üritus, millel esinevad nii noortebändid kui näeb trikitajaid, päästjaid ja politseinikke.

Üritust vedava Sirje Kautsi teatel oodatakse esinema noortebände, et anda neile võimalus end proovile panna. Üritusele saab veel end kirja panna telefonil 5560 1585 ja oodatud on igat stiili viljelevad muusikud, kaasa arvatud gospelbändid.

Ansamblite kõrval oodatakse kõiki, kes oskavad trikke teha. Nii astub Kautsi sõnade järgi laupäeval spordihallis üles tele-show’st “Eesti talent” tuntud korvpallitrikitaja Roman Fedorenko, oma oskusi näitavad rulatajad ja oodatakse jalgpallipoisse. Nagu bändid, võivad trikitajadki veel üritusele registreerida. Seda saab teha kohapeal enne ürituse algust.

Kautsi kinnitusel lubasid ettevõtmisel osaleda päästjad ja politseinikud. Päästjad toovad spordihalli juurde vaadata täies lahinguvalmiduses päästeauto. Korrakaitsjad aga õpetavad lastele helkurite kasutamist ja räägivad liiklusohutusest.

Päev läheb pärastlõunal sujuvalt üle spordilainele, kui kell 16 oodatakse noori kaasa elama Schenkeri liiga võrkpallikohtumisele Pärnu VK ja Rakvere Grossi Toidukaupade vahel, millele järgneb õhtul korvpalli meistriliiga kohtumine KK Pärnu ja TTÜ vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles