Eesti saadikud europarlamendis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa Parlamendi valimised toimusid 7. juunil 2009. Eestist valiti europarlamenti kuus liiget ametiajaga viis aastat. Kokku on Euroopa Parlamendis 736 liiget.

Tunne Kelam

Euroopa Rahvapartei (kristlike demokraatide) fraktsiooni juhatuse ja erakond Isamaa ja Res Publica Liidu liige. Kuulub Euroopa Parlamendi väliskomisjoni, julgeoleku ja kaitse allkomisjoni ja Ameerika Ühendriikidega suhtlemise delegatsiooni.

Kristiina Ojuland

Euroopa demokraatide ja liberaalide liidu fraktsiooni juhatuse ja Eesti Reformierakonna liige. Kuulub Euroopa Parlamendi väliskomisjoni ja ELi-Venemaa parlamentaarse koostöökomisjoni delegatsiooni.

Siiri Oviir

Euroopa demokraatide ja liberaalide liidu fraktsiooni juhatuse ja Eesti Keskerakonna liige. ELi-Ukraina parlamentaarse koostöökomisjoni delegatsiooni aseesimees. Kuulub tööhõive- ja sotsiaalkomisjoni, naiste õiguste ja soolise võrdõiguslikkuse komisjoni ja Euronesti parlamentaarse assamblee delegatsiooni.

Ivari Padar

Euroopa Parlamendi sotsiaaldemokraatide ja demokraatide fraktsiooni ja Eesti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liige. Kuulub majandus- ja rahanduskomisjoni ning ELi-Kasahstani, ELi-Kõrgõzstani ja ELi-Usbekistani parlamentaarse koostöökomisjoni ning Tadþikistani, Türkmenistani ja Mongooliaga suhtlemise delegatsiooni.

Vilja Savisaar-Toomast

Euroopa demokraatide ja liberaalide liidu fraktsiooni ja Eesti Keskerakonna liige. Kuulub transpordi- ja turismikomisjoni ning ELi- Kasahstani, ELi-Kõrgõzstani ja ELi-Usbekistani parlamentaarse koostöökomisjoni ning Tadþikistani, Türkmenistani ja Mongooliaga suhtlemise delegatsiooni.

Indrek Tarand

Roheliste / Euroopa vabaliidu fraktsiooni liige. Kuulub põhiseaduskomisjoni, Šveitsi ja Norraga suhtlemise ning ELi-Islandi parlamentaarse ühiskomisjoni, Euroopa majanduspiirkonna (EMP) parlamentaarse ühiskomisjoni ja NATO parlamentaarse assambleega suhtlemise delegatsiooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles