Autosportlased tõid Vasalemma krossilt kaks auhinda

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra võidusõitja Janno Õis kihutas Vasalemma rajal Super 1600 klassis esimese auhinna vääriliselt.
Vändra võidusõitja Janno Õis kihutas Vasalemma rajal Super 1600 klassis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Pille Russi

Pärnumaa sportlased võitsid sõiduautode rallikrossi Eesti meistrivõistluste etapil Vasalemmas ühe esimese ja ühe teise auhinna.

Super 1600 klassis pani oma paremuse maksma vändralane Janno Õist, kes finaalsõidus edestas veenvalt lähimat jälitajat Gleb Bogdanovit (Yellow Racing) ja kolmandaks tuli Mihkel Varul (Ligur Racing).

Tagaveoliste autode esikohaheitluses pidi pärnakas Margo Soomets tunnistama Andrus Karu (Yellov Racing) nappi edu ja kolmanda koha sai Siim Sündema klubist Tikkri Motorsport. Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport esindav vanameister Kalmer Vahil tuli Vasalemmas leppida viienda tulemusega.

Kõige kiiremate autode Supercar-klassis võitis kindlalt rallikrossil debüteerinud Roland Murakas (Reinsalu Sport), teise poodiumikoha hõivas Seido Nõmmküla (Lepp Motors) ja kolmandaks tuli Ain Laiverik (Printsport Racing). Erki Spordi võidusõitja Ameriico Jöffert lõpetas finaalsõidu neljandana.

Eesti meistrivõistluste viimane etapp sõidetakse septembri teisel nädalavahetusel Tartumaal Kulbilohu rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles