Pärnumaa arvamusliidrite lõuna keskendus tänavu transpordile ja liikumisele

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Euroopa Parlamendi infobüroo Eestis ja Pärnu Postimees korraldasid Pärnumaa arvamusliidrite lõuna tänavu kolmandat korda ja jutuks tulid nii Euroopat, Eestit kui Pärnut puudutavad teemad, sedakorda rõhuga liikumisel ja transpordil.

Arvamusliidrite lõunale saavad korraldajatelt traditsiooniliselt kutse Pärnumaa omavalitsustegelased, ettevõtjad, kultuuriinimesed, kodanikuühiskonna edendajad ja paljud teised. Varasematel aastatel on sügisestel kokkusaamistel pärnakatega käinud europarlamendi saadikud Indrek Tarand ja Ivari Padar, rahandusminister Jürgen Ligi, toonane kaitse-, praegune haridusminister Jaak Aaviksoo. Sageli on arutlusteks sõna saanud kohaliku elu tegijad, nagu linnapea Toomas Kivimägi, ettevõtja Rein Kilk, Tartu ülikooli Pärnu kolledþi juht Henn Vallimäe, Endla direktor Ain Roost.

Selleaastasele lõunale tulid transpordist, liikumisest, Rail Balticust ja muust kõnelema Euroopa Parlamendi saadik Vilja Savisaar-Toomast, majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, Tartu linnapea Urmas Kruuse ja Eesti Raudtee juhatuse esimees-tegevdirektor Kaido Simmermann, kelle ettekandel põhinevad artiklid leiduvadki käesolevas infolehes.

Olgu öeldud, et peale Pärnumaa toimuvad samalaadsed, lõuna vormis kokkusaamised igal aastal Viljandis ja Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles