Lugeja küsib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Kuulsin, et Pärnu linnavolinikud olid saanud jõulutaadilt kingid luuletust lugemata. Kas tõesti on tegu ajukääbikutega, kes ei suuda ühte salmigi meelde jätta?” imestab Varje Vaher kahe jõe ja kolme silla tagant.



Perroon vastab


Lugupeetud Varje Vaher kahe jõe ja kolme silla tagant! Perroonil puuduvad andmed Pärnu linnavolinike ajukääbikluse kohta, sest siiani on kõik volinikud ja isegi kogu linnaviletsus meie pakutud IQ-testist keeldunud. Sellepärast ei saa me teemat kommenteerida.



Küll on Perroonile teada, et Pärnu linnavolinikel on olnud pärast suvepuhkust enneolematult palju tööd. Nad peavad käima kord nädalas volikogu istungil kätt tõstmas ja osalema vähemalt kord kuus linna mõne ettevõtte nõukogu töös. Peale selle on nähtud nii mõndagi volinikku õhtuti teatud asutustes oma valijatega kohtamas.



Linnaviletsuse liikmed peavad aga põhitöö kõrvalt saalima kõikvõimalike uurimisasutuste vahet.



Öelge nüüd palun, kallis Varje Vaher kahe jõe ja kolme silla tagant: kust peaks linnavalitsejad sellise meeletu töökoormuse juures võtma aja, et jõuludeks luuletusi pähe õppida?


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles