Noored autosportlased kihutasid pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Spordi võidusõitja Marko Andreas Muru tõi Soome rallikrossilt kolmanda auhinna.
Erki Spordi võidusõitja Marko Andreas Muru tõi Soome rallikrossilt kolmanda auhinna. Foto: Pille Russi

Pärnumaa spordiklubi Erki Sport võidusõitja Marko Andreas Muru saavutas Soomes Jalasjärvi rajal põhjanaabrite rallikrossi meistrivõistluste raames RX Academy sarja etapil kolmanda koha.

Eelsõitudes seitsmenda, teise ja viienda koha saanud Muru oli  poolfinaali järel teisel kohal. Finaali avaringi neljandana lõpetanud eestlane parandas oma kohta ja finišeeris kahe põhjanaabri järel kolmandana.

Etapi võitis Sami-Matti Trogen, kes on Murule tuttav Eesti meistrivõistluste ajast aastal 2016. Hooaja kokkuvõttes saavutas võistlussarja noorim osaleja Muru neljanda tulemuse. RX Academy sarjas sõidavad kõik sportlased Renault Clio RSRX autodega.

Volkswagen Golfil kihutav Vändra tehnikaspordiklubi noormees Armin Marlon Mängel võitis rallikrossi Eesti meistrivõistluste etapil Vasalemma rajal juunioride klassis kolmanda koha. Kaksikvõidu said klubi Cueks Racing sportlased: esimesena lõpetas Martin Juga Lada Samaral ja teise auhinna teenis Andreas Aulik Volkswagen Golfil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles