Kangert: Ma ei pea kõigist üle ega läbi sõitma

Krismar Rosin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert arvab, et spordis peavad suured eesmärgid olema. “16. koha pärast lakke ei tasu hüpata,” ­arvab ta.
Tanel Kangert arvab, et spordis peavad suured eesmärgid olema. “16. koha pärast lakke ei tasu hüpata,” ­arvab ta. Foto: Jeff Pachoud/ AFP

Vändrast pärit Tanel Kangert on tagasi Pärnus, et koguda hoogu pärast üsna edukat Tour de France’i. Pikalt puhata sportlane aga ei soovi, teda ootavad tõsised treeningud, uued võistlused ja suured unistused.

Pärast Tour de France’i olete tagasi kodulinnas. Kuidas näeb välja teie puhkus?

Nautisin Pärnut natuke aega. Parim linn – no millest me räägime! Puhatud on küll ­juba. Eelmine nädal tegin juba trennigi, aga rõhk on ikka taastumisel. Ootan huviga järgmist sõitu. Kui neid tuleb ainult üks, siis ilmselt tuleb minna Lõuna-Eestissse või Hispaaniasse. Esimene saab olema neljapäevane Arctic Race Norras, polaarjoone juures. Pärast seda on plaanis üks väiksem kahenädalane velotuur Prantsusmaal. Aga see pole veel kinnitatud, sõltub, kas klubi saab mulle sobivad lennupiletid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles