Laps vajus läbi tänava vana reoveekaevu tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonitööd Kilingi-Nõmmes Veski ja Sambla tänava nurgal.
Kanalisatsioonitööd Kilingi-Nõmmes Veski ja Sambla tänava nurgal. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel vajus Kilingi-Nõmmes remonditaval tänaval laps läbi pinnase. Ehitustöid korraldava ettevõtte sõnutsi juhtus õnnetus ­vana kanalisatsioonikaevu purunemise tõttu, mispärast ei saanudki seal piirdeid olla.

Laupäeval vajus Kilingi-Nõmmes Veski ja Sambla tänava nurgal ­kaheksa-aastane laps läbi pinnase. Tegu oli õnneliku õnnetusega, ­eakaaslased aitasid hättasattunu ­välja tõmmata. Küll hoiatas Sambla elanik, kelle laps aitas läbivajunud tüdrukut välja tirida, kaevatud ja kinniaetud tänaval käimise eest. “On oht, et võib läbi vajuda,” teatas ta.

Pärnu Postimehe artikli peale andis tagasisidet teinegi kohalik elanik, kelle hinnangul valitseb Kilingi-Nõmmes korralagedus. “Terves linnas tehtavate tööde puhul on näha väga lohakat suhtumist. Killustikuhunnikud vedelevad keset tänavat, mis autodele liikluseks avatud. Täidetud kaevised on ära vajunud, tihendamata ja sõidukitele väga ohtlikud. Liiklusmärke, viitu ja piirdeid võib küll tikutulega otsida,” kirjutas murelik linlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles