Juhtkiri: Upub või ujub? Õitseb!

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta eest oli Mäggi samuti Pärnumaal käimas ja esines omavalitsusjuhtidele ettekandega “Kas Pärnumaa ujub või upub?”
Aasta eest oli Mäggi samuti Pärnumaal käimas ja esines omavalitsusjuhtidele ettekandega “Kas Pärnumaa ujub või upub?” Foto: Mailiis Ollino

Eile väisas riigihaldusminister Janek Mäggi Pärnumaad. ­Sellest teavitamiseks saatis ­rahandusministeerium välja kirja, kus seisis loosunglik, klanitud tsitaat: “Pärnu on oluline piirkonnakeskus ja tähtsaim turismi sihtkoht riigis pärast Tallinna, kuid mitte ainult. Pärnu on ka tööstus- ja transiidikeskus, mis annab tööd ja leiba ega lase linnal talvelgi hääbuda”.

Aasta eest oli Mäggi samuti Pärnumaal käimas ja esines omavalitsusjuhtidele ettekandega “Kas Pärnumaa ujub või upub?”, mis oli hoopis mahlakam ja otsekohesem. 

Näiteks turismi-, tööstus- ja transiidi­keskuse asemel nimetas Mäggi Pärnut toona ühekülgse mainega puhkuselinnaks, mis mõeldud rikastele ja välismaalastele

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles