Rahvarohkuse vili: päästeameti reidid, sajad politseinikud linnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et festivali alguseks oleks kõik korras, kontrollisid päästeametnikud festivaliala ­juba ehitusjärgus.
Et festivali alguseks oleks kõik korras, kontrollisid päästeametnikud festivaliala ­juba ehitusjärgus. Foto: Mailiis Ollino

Täna algava, kümneid tuhandeid inimesi suvepealinna meelitava rannapeo pärast on päästeametil olnud sel nädalal kibekiire tööaeg. Linnas valvab suurpidustuse ajal korda üle 100 politseinikugi.

Päev enne suurüritust käivad suvepealinna söögi- ja joogikohtades kärmed ettevalmistused. Mõni koht plaanib lahtiolekuaega pikendada, mõni on rahvarohkeks nädalavahetuseks appi võtnud rohkem töötajaid.

Eelmised festivalid on baaridele hea kooli andnud. “Kui kõige esimese Weekend Festivali ajal ei osanud midagi oodata ja tuli valmis olla kõigeks, siis nüüd on tunne, nagu oleks see nädalavahetus käe sees: kõik on paigas, enam pabinat teadmatuse ees ei ole,” sõnas kohviku-baari Üks Buss juhataja Eleri Kurvet. Tema sõnutsi on eeloleval nädalavahetusel baaris tööl nn raskekahurvägi ehk kiire ja kvaliteetne lisatööjõud, et vältida järjekordade tekkimist.

“Paneme üles tavapärasest pisut rohkem valgust ja atribuutikat, et klubist ikka kena mulje jääks,” rääkis kultuuriklubi Tempel üks omanikest Mauri Saks. Karusselli pood plaanib toimida nii nagu eelmisel kuul. “Sisuliselt midagi erilist juurde ei lisa. ­Püsikliendid leiavad ootuspärase menüü ja programmi,” sõnas poe omanik Ergo Sartakov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles