Noored tutvusid Ameerikaga

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Ameerika nädala raames tähistati eile Hawaii päeva, mille raames meisterdasid noorteühingu Eesti 4H liikmed Pärnu aianduse ja mesinduse seltsi saalis hulakeesid ning vaatasid koos USA saatkonna esindajatega filmi.

Eesti 4H Pärnumaa piirkonnajuhi Inga Raudsepa teatel põimisid gümnaasiumiealised noored hulakeed kokku joogikõrtest ja Tootsis päästeveste tootva osaühingu Betamar tootmisjääkidest.

Nii lõikusid tüdrukud päästevesti materjalist lilled, mille kinnitasid omavahel kõrtega. Kokku valmistasid nad ligi paarkümmend hulakeed, mida kasutatakse auhindadena aasta alguses toimuvas noorteühingu suures tantsulaagris. Töö vahepeal maiustasid keevalmistajad ameerikalikult popkorni ja banaanidega.

Üritusele saabusid pärastlõunal USA suursaatkonna esindajad, kes vaatasid koos noortega filmi “So You want to be a President?”.

Päev jätkus filmivaatamisega Pärnu keskraamatukogus ja halloween’iteemalise karnevaliga Vanakooli keskuses.

Raudsepa teatel on noorteühing Eesti 4H vägagi aktiivne. Nii korraldab ühing 5. novembril Endla teatris suure kiidupäeva, kus kiidetakse parimat noort, klubi ja juhendajat ning tänatakse NIPi ehk noorte isikliku projekti tegijaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles