Ühe pere ja merekassi 40 päeva teel Pärnusse

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Tamm, Rein-Martin, Indrek Parts ja kass nimega Kiisu naudivad pikemaid reise merel. Sellesuvine reis tõi nad Rootsist läbi huvitavate Eesti paikade Pärnusse.
Evelin Tamm, Rein-Martin, Indrek Parts ja kass nimega Kiisu naudivad pikemaid reise merel. Sellesuvine reis tõi nad Rootsist läbi huvitavate Eesti paikade Pärnusse. Foto: Mailiis Ollino

Eelmisel nädalal peatus Pärnu jahtklubi sadamas purjekas nimega Albin Vega, pardal Rootsis elavad ajakirjanik ja haridusaktivist Evelin Tamm, Eestis DJna tuntud Indrek Parts, kahe ja poole aastane Rein-Martin ja kass Kiisu. Pere oli selleks ajaks merel seilanud juba 40 päeva, mille jooksul juhtunud nii mõndagi põnevat.

Perekond alustas purjereisi 1. juulil Stockholmi lähistelt Södertälje kandist. Nad on läbinud Rootsi, Ahvenamaa ja Soome saarestiku, sõitnud Kotkasse ja sealt Eisma ja Purtse kaudu Narva.

“Me oleme juba mõne aasta suvel merel puhanud ja laps on kaasas olnud sünnist saati,” lausus Evelin ja täpsusustas, et Rein-Martin käis purjetamas juba siis, kui ema kõhus oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles