Politsei hoiatab Weekendil osalejaid libataksode eest

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei hoiatab ebaseaduslikult sõidujagamisteenuse pakkujate ja libataksojuhtide eest, kes lühikese sõidu eest võivad esitada kopsaka arve.
Politsei hoiatab ebaseaduslikult sõidujagamisteenuse pakkujate ja libataksojuhtide eest, kes lühikese sõidu eest võivad esitada kopsaka arve. Foto: Lääne prefektuur

Politsei hoiatab Pärnus ebaseaduslikult sõidujagamisteenuse pakkujate ja libataksojuhtide eest, kes Weekend Festivali külastajatele võivad esitada paarikilomeetrise sõidu eest kopsaka arve.

Politsei soovitab vältida niisuguste kirjadega autosid, nagu on näha artikli fotol. Lääne prefektuuri teatel ei ole need taksod ega korrektsed sõidujagajad, neil ei ole taksomeetrit ega teenindajakaarti. See, millist hinda sõitjailt küsitakse, sõltub puhtalt juhi suvast ja mingeid garantiisid pole.

Politseil on infot, et paljud inimesed plaanivad sellised kirjad oma autodele paigaldada ja libataksot festivali ajal sõita. Selline tegevus on ebaseaduslik.

Politseil on kavas neid autosid põhjalikult kontrollida ja trahv ainuüksi teenindajakaardi puudumise eest ulatub 600 euroni.

Prefektuur tõi näitena samalaadsed juhtumid eelmisest suvest, kui libataksode juhid nõudsid paari kilomeetri pikkuse sõidu eest hirmuäratavaid summasid, mis küündisid 200 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles