Pärnus alustab kristliku kooli ettevalmistusring

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Pärnu Kristliku Erakooli ­juhatuse liikme Marge Arumäe sõnutsi on kristliku kooli tunniplaanis peale ainetundide usuõpetuski.
MTÜ Pärnu Kristliku Erakooli ­juhatuse liikme Marge Arumäe sõnutsi on kristliku kooli tunniplaanis peale ainetundide usuõpetuski. Foto: Erakogu

Kristliku kooli idee on Pärnus ringelnud juba pikka aega. Nüüd on rühm kristlastest lapsevanemaid asja põhjalikult ette võtnud ja asunud looma põhiharidust pakkuvat Pärnu kristlikku erakooli. Kuna koolina toimetamise dokumendid ja sobivad ruumid veel puuduvad, alustatakse sel aastal kooliks ettevalmistuse ringiga.

MTÜ Pärnu Kristliku Erakooli juhatuse liige Marge Arumäe ütles, et sel sügisel alustab koolieelikutele mõeldud eelkool ehk kooliring, kuhu on oodatud lapsed vanuses kuus–seitse aastat. Koolipädevuse omandamisele lähenetakse mängulise, muusikalise ja käelise tegevuse kaudu. “Alustame kooliringiga Henno 3 (Pärnu Immaanueli baptistikoguduse hoone, A. K.), kus rendime klassiruumiks kohandatud tuba. Samal ajal jätkame kristlikule ­koolile sobivate ruumide otsinguid, et järgmisest aastast võtta vastu oma 1. klass,” teavitas Arumäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles