Galerii: elamusjooks vääris oma nime: jooksjad said ämbritäite kaupa vett kaela 

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile trotsisid spordisõbrad Uulu ja Raeküla vahel Uhla–Rotiküla 11kilomeetrisel elamusjooksul tugevat vihma.

Meeste seas sai esikoha Karl Mäe ajaga 35.53. Teiseks tuli Andrus Veerpalu 36.43ga, saavutades selle tulemusega võidu üle 40aastaste võistlusklassis. Kolmanda koha pälvis 37.47ga Martin Tarkpea.

Üle 40aastaste meeste seas järgnes Veerpalule ajaga 39.33 Priit Talu ja kolmas oli Jaanus Aus 42.27ga.

Naiste arvestuses võitis Jaana Õunaid 44.48ga, tema järel Anu Teppo, kes lõpetas 44.58ga, ja Klarika Kuusk ajaga 44.59.

Õunaid ja Teppo olid nende tulemustega esimesel ja teisel kohal üle 35aastaste naiste arvestuses. Kolmandaks tuli Triin Preem (46.46).

Teatejooksus oli esimene võistkond Anud tulemusega 42.14. Teisena finišeerisid Lihtsad Ehitusmehed 43.09 ja kolmandaks jäid Kurgikorjajad 48.45ga.

Uhla–Rotiküla jooksu idee sündis 2016. aastal soovist jätkata Pärnu kahe staadioni jooksu traditsiooni: selle start oli Raeküla staadionil, millest Uhla–Rotiküla elamusjooksul sai finiš.

Jooksu lähtekohaks valiti Uulu staadion põhjusel, et see asub Raeküla staadionist mõistlikul jooksu- ja matkakaugusel ning lähte- ja finišipaika ühendab looduskaunis ja mitmepalgeline maastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles