Septembri algus toob Pärnusse tasuta bussisõidu

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaliinibuss. Foto on illustreeriv
Linnaliinibuss. Foto on illustreeriv Foto: Mailiis Ollino

Linnavalitsus lubab kõikidel Pärnu linnabusside kasutajatel 31. augustist 4. septembrini tasuta sõita, nendel päevadel bussikaarti valideerides ei võeta kaardilt raha ja bussijuhid ei müü pileteid.

Pärnus on tavaks kooliaasta alguse puhul ja kahe silla jooksu ajal võimaldada ühistransporti tasuta kasutada. Nii otsustas linnavalitsus ka seekord, et kooliminejatel on vaja aega bussiliiklusega tutvuda ja jooksule saabujatel võiks sõit olla prii.

30 päeva pileti ostjatel tasub arvestada, et nad alustaksid septembri kuukaarti 5. septembrist, mitte 1. septembrist. Kuu alguses on linnabusside kasutamine nagunii tasuta, kuid perioodipiletite periood ei pikene viie tasuta päeva võrra.

Prii bussisõidu ajal on bussikaart soovituslik valideerida: raha sellest maha ei lähe, kuid nii saab ühistranspordikeskus teada sõitjate arvu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles