Vändra metsade nelja pojaga karuema kaunistab kruusi (1)

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harludane nelja pojaga karuema jäi MTÜ Rõusa-Suurejõe Jahimeeste Seltsi liikme Peeter Kitsniku rajakaamera ulatusse.
Harludane nelja pojaga karuema jäi MTÜ Rõusa-Suurejõe Jahimeeste Seltsi liikme Peeter Kitsniku rajakaamera ulatusse. Foto: Peeter Kitsnik

Vändra osaühingu peamehaaniku Peeter Kitsniku rajakaamera ees poseeris haruldane pere, karuema nelja pojaga – selle foto kandis 25. aastapäeva tähistanud põllumajandusettevõte oma juubelikruusile nagu kuldse viljapea ja karuga logogi, sest mesikäpp pole ju ainult Pärnumaa vapiloom.

“Karusid on päris palju, minu rajakaamera ees on olnud nelja ja kolme pojaga karuema ja isakarusidki,” märkis Kitsnik, kes on MTÜ Rõusa-Suurejõe Jahimeeste Seltsi liige.

Kitsniku jutu järgi on harukordne jäädvustus tehtud 12. aprillil, mil nelja pojaga pere käis söödaplatsil ennast nuumamas, sest karuema oli talvise rasva ära kulutanud ja otsis kõhutäiteks lisa.

“Metsas olen karu päris lähedalt näinud, soovitan sellise kohtumise puhul kõva häält teha,” lausus loodusega sina peal Vändra kandi jahimees.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles