Muusikakooli õpilased peavad külma trotsima (1)

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra muusikakooli õpilased peavad hakkama saama majas, kus on külm – talvel tuleb tundides selga jätta isegi jope. Tegu on pikalt veninud probleemiga, mis nõuab kiiresti lahendust.
Vändra muusikakooli õpilased peavad hakkama saama majas, kus on külm – talvel tuleb tundides selga jätta isegi jope. Tegu on pikalt veninud probleemiga, mis nõuab kiiresti lahendust. Foto: Ants Liigus

Mihkel Lüdigi nimelise Vändra muusikakooli maja on vana ja vajab renoveerimist. Kuna saaga on kestnud juba aastaid, soovib kooli personal, et vallavalitsus ja -volikogu võtaksid selge ja üheselt mõistetava seisukoha Vändra muusikakooli tuleviku suhtes. Lähiajal lahendust ei paista

“Me ei taha midagi muud kui sooja maja, mis vastaks muusika­­kooli tingimustele,” kinnitas Vändra muusika­kooli direktor Toomas ­Toimeta, kes seda ametit pidanud eelmise õppeaasta algusest. Ta tõi näite, et tänavu talvel oli esimese korruse klassides vahepeal sooja vaid 13 kraadi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles