“Vanemad saatsid Tartust lapse võistlema ja ta oleks peaaegu surma saanud!” (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pealtnägija saadetud videost on näha, kuidas sõudja ja lõbusõidualuse kokkupõrkest jäi puudu heal juhul vaid meeter.
Pealtnägija saadetud videost on näha, kuidas sõudja ja lõbusõidualuse kokkupõrkest jäi puudu heal juhul vaid meeter. Foto: Kuvatõmmis

“Vanemad saatsid Tartust lapse võistlema ja ta oleks peaaegu surma saanud!” Nii rääkis Pärnu sõudeklubi sportlane Nora Küüts suvepealinna jõel juhtunud intsidendist noorte ja alla 23aastaste meistrivõistlustel, kus lõbusõidulaev sattus võistlusrajale. Nüüd jättis Eesti sõudeliit juhtunu pärast sellele nädalavahetusele planeeritud Eesti meistrivõistlused Pärnus sootuks ära ja mõõduvõtt toimub hiljem tõenäoliselt Viljandis.

Veesõidukid on siinsel jõel treenivatele ja võistlevatele sõudjatele juba pikalt pinnuks silmas. Küll kaatri- ja jetiomanikud, kes ei pea lugu sõudevõistluste korraldajate keeldudest ja kihutavad võistlusrajal liikuvate paatide vahel, nüüd siis mitu korda suurem lõbusõidulaev.

Selle kapteni Tiit Tõniste sõnutsi juhtus intsident puuduliku infovahetuse tõttu. Laevajuhi jutu järgi oli tal sõudjate startide graafik ja korraldajate telefoninumber, kuid pidevat sidet ei peetud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles